Referenssit

Kohde 1. – makuuhuone

Sisustussuunnittelijaa voi hyödyntää pienemmissäkin uudistuksissa! Tässä kohteessa muutettiin makuuhuoneen ilme harmonisempaan ja rauhoittavampaan tunnelmaan. Tapetit uusittiin, valaistusta lisättiin spottivaloilla sekä uusilla yövalaisimilla. Maalia pintaan saivat isot liukuovet, komeron ovi, katto, sänky, sängynpääty sekä yöpöydät. Tästä syntyi ihanan lempeä sävymaailma.

Kohde 2. – Rivitalon pintaremontti

Alunperin 1970-luvun rivitalokaksio haluttiin uudistaa kokonaisvaltaisella pintaremontilla tähän päivään. Taloyhtiössä uudistettiin samaan aikaan ikkunoita kaikkiin asuntoihin, joten tämä raikastus oli myös enemmän kuin tervetullut! Asunnon pinta-, sävy- ja materiaalivalinnat tehtiin aikaa kestäviksi ja toisiinsa sävymaailmaltaan sulautuviksi. Muutos alkuperäiseen on aikamoinen.

Kohde 3. – Kannustalo ainolan uudistus

Kannustalojen Ainola sai arvoisensa päivityksen eteistiloihin, aulaan, portaikkoon ja keittiöön. Väri- ja sävymaailma oli rakennusajoilta, ja ne raikastettiin tähän päivään. Muutaman vuosikymmenen kestänyt, kylläkin ajan saatossa kulunut lattia vaihdettiin kauttaaltaan laattalattiaan. Katto ja seinät maalattiin sekä valaistus uusittiin täysin. Portaikkokin heräsi henkiin uuden valaistuksen ansiosta. Keittiökaapistot uusittiin ja keittiön toiminnallisuutta paranneltiin tilamuutoksin. Valoisuus ja tilantuntu tuplaantui tämän remontin myötä; Ainola ja sen asukkaat saivat arvoisensa puitteet.

Finnilä Interior

Terhi Finnilä
Friisintie 50
67410 KOKKOLA

Puh. 040 098 7199
Email: terhi(at)finnilainterior.fi

Y-tunnus: 1924380-3